top of page

Våra ledare...

En snabbpresentation av våra duktiga ledare och nyckelpersoner.

Vill du veta mer så kan du alltid boka in dig på ett träningspass och känna pulsen!

A

Andreas Engström

En "peppande" kämpe som får dig att ge det lilla extra på dina träningspass.

A

Ann-Christin "Ampe" Roos

"Ampe" är vår otroligt populära och erfarna Yoga-instruktör som alltid har full kontroll.

B

Birgitta "Bitte" Johansson

"Bitte" är en av våra ledare som varit med och utvecklat föreningen under många år. Hon har troligen tagit alla simmärken som man kan, så simma lugnt!

H

Henrik Hansen

Henrik är badmintonens duracell-kanin som alltid är aktiv. Utanför badmintonplanen så fortsätter han gärna med all möjlig träning som multisportare där han bl.a. deltagit i Tough Viking och även som "TV-kändis" i Ninja Warriors. 

H

Håkan Ernstsson

Håkan tar hand om våra badande herrar under ett energikrävande vattengympapass. Du kan även träffa på Håkan i Allhallen då han tillbringar många timmar där.

K

Kerstin Sandin

Kerstin har förmågan att få dig och hela gruppen att orka upp för "en backe till..."  och med glimten i ögat så blir varje pass både tufft och roligt på samma gång. 

M

Malin Robertsson

Malin tar hand om dig på bästa sätt och ser till att du både blir stark och rörlig. Malin har varit en del av föreningen i många herrans år och tänker fortsätt många fler.

N

Nina Stenmyr

Positiva Nina ser till att peppa alla till att göra det lilla extra på passen och som får en att längta till nästa pass fast man är helt slutkörd!

P

Patrik Heideman

Patrik får alla att känna sig välkomna med ett leende och träningspassen har ett bra tempo och struktur som får dig att eftersvettas länge.

S

Satu Lohilahti Jönsson

Satus pass är jobbiga! Med intensiva och krävande övningar utmanas du till att hela tiden förbättra din kondition, styrka och uthållighet. 

bottom of page