top of page
  • Skribentens bildgympafolket

Praktiskt kring passen...

Uppdaterat: 9 jan.

Nedan följer några praktiska detaljer som är bra för dig som tränar med oss att känna till.

 
När kan man boka sig?

Passen släpps en vecka innan, dvs passen den 22/1 släpps den 15/1. En del pass blir snabbt fullbokade och först till kvarn gäller. 30 minuter innan passet startar stängs bokningen, därefter gäller drop in.


Drop in

Om du inte har bokat dig och passet du vill gå på inte är fullbokat, kan du komma och träna som drop in. Det är bara att dyka upp!


Väntlista

Om passet du vill gå på är fullbokat kan du ställa dig på väntlista. Det står då ett W framför ditt namn i bokningen. Om någon sedan bokar av sig från passet, fylls den tomma platsen på från väntlistan i den ordning bokningarna gjorts.


Avbokning av pass

Har du bokat in dig på ett pass och inte kan gå är det viktigt att du avbokar dig senast en timme innan passet börjar. Detta för att lämna plats åt någon annan som vill gå på passet.


Ledare

Vem som är ledare på respektive pass framgår i bokningen. Skulle det vara så att en ledare är förhindrad att hålla i ett pass, ställs passet in eller hålls av en av våra andra ledare. I så fall ändrar vi namnet på ledaren i bokningen. Ta för vana att kolla bokningen innan du går till passet för att se om det skett några förändringar.


Extrapass

Ibland får våra ledare lite feeling och lägger in extrapass i bokningen. Håll därför lite koll på bokningssidan så du inte missar en träningsmöjlighet!Obs! På flera av passen plockar du själv fram den utrustning du ska använda så kom i god tid innan passtart för att hinna plocka fram eventuell utrustning.


83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page